Η Εταιρία

Καρυώτης Γεώργιος – Χειροποίητο κόσμημα

Το χειροποίητο κόσμημα αποτελεί προτεραιότητά μας και δημιουργούμε τα κοσμήματά μας με πολύ μεράκι και απόλυτη προσοχή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμο λίθοι, ο χρυσός και το ασήμι, «παντρεύονται» μεταξύ τους και δημιουργούν μοναδικά κοσμήματα με φινέτσα και στυλ.

Από το 1991

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1991 στην περιοχή της Λάρισας. Το εργαστήριο και το πρώτο κατάστημα βρίσκονται στη Φαλάνη, προάστιο της Λάρισας. Από το Φεβρουάριο του 2019 η επιχείρηση μεγάλωσε με το νέο της κατάστημα στην καρδιά της Λάρισας, στον πεζόδρομο της Κούμα.

Έμφαση στη ποιότητα

Από την έναρξη της επιχείρησης έως σήμερα, κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα των προϊόντων, η άρτια κατασκευή και ο πρωτότυπος σχεδιασμός που εξυπηρετεί τις απαιτήσεις και τα γούστα όλων των πελατών. Σκοπός μας είναι τα κοσμήματα μας να ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και να απογειώνουν κάθε σας εμφάνιση.

Μοναδικό Κόσμημα

Η ιδιαιτερότητα των κοσμημάτων είναι η χειροποίητη κατασκευή τους, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση. Τα περισσότερα κομμάτια είναι ξεχωριστά και πολλές φορές μοναδικά καθώς δεν είναι πανομοιότυπα και ίσως δεν υπάρχει δεύτερο κομμάτι. Αυτή άλλωστε είναι και η λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κοσμήματα.

KOSMIMA-2

KOSMIMA-1

KOSMIMA3